توسعه مهارت های زندگی با بازی در سنین پایین

1619 بازدید

توسعه مهارت های زندگی با بازی می تواند در آینده فرزند شما بسیار تاثیر گذار باشد. این مهارت به کودکان و دانش آموزان شما می آموزد که چگونه در کنار همسالان خود رفتار کنند. هر فرد به آموختن مهارت هایی مثل نوبت گرفتن، مدیریت احساسات، خواندن زبان بدن و مهارت هایی از این دست نیاز دارد.

با توجه به این که خلاء آموزش این مهارت ها در برنامه آموزش و پرورش دیده می شود باید این خلاء را به گونه ای برای کودکان با استفاده از گیمیفیکیشن در آموزش جبران کرد. شما می توانید از این فعالیت‌ ها برای تقویت مهارت‌های اجتماعی مبتنی بر شواهد برای کمک به فرزندتان برای ایجاد رفتارهای اجتماعی و یادگیری نحوه تأثیر اعمالش بر دیگران استفاده کنید. با این بازی ها، کودکان شما می توانند مستقل تر شوند و در طول زندگی خود روابط سالمی را تجربه کنند.

پرورش کودک خلاق
توسعه مهارت های زندگی با بازی

مهارت های زندگی

سازمان بهداشت جهانی مفهوم مهارت های زندگی را بدین گونه تعریف کرده است که مهارت های زندگی شامل رفتارها و توانایی هایی مثبتی است که این امکان را به فرد می دهد تا با مسائل و چالش های روزمره در زندگی بتواند کنار بیاید.

در این دنیا به دلیل این که شرایط هیچ گاه پایدار نیست، مدیریت زندگی نیاز به مهارت هایی دارد. با تلاش برای تقویت مهارت های زندگی فرد می تواند بر تمامی موانع زندگی با اتکا به خود غلبه کند. این مهارت ها شامل انجام امور شخصی، مدیریت احساسات، مدیریت مالی، برقراری ارتباط و تعامل با دیگران و … است. تمرکز بر تقویت این مهارت ها باعث می شود فرد بتواند راحت تر به اهداف بلند مدت برسد و در کنار آن از سلامت ذهنی و اجتماعی و جسمی برخوردار باشد.

روش های مختلفی برای تقویت این مهارت ها وجود دارد. یکی از موثرترین این راه ها توسعه مهارت های زندگی با بازی است. کودکان بازی را دوست دارند و در زمان بازی از تمام پتانسیل خود برای بهتر انجام دادن بازی استفاده می کند. بنابراین بازی هایی با هدف آموزش مهارت های زندگی می تواند موثر باشد.

بازی و مهارت های زندگی
تقویت مهارت های زندگی

چرا به مهارت های زندگی نیاز داریم؟

 اغلب بین آنچه دانش ‌آموزان در کلاس به دست می ‌آورند و خواسته‌ های خارج از کلاس، ناهماهنگی وجود دارد. علاوه بر روحیه کار آفرینی و مهارت های رهبری، یک مدیر یا یک فرد موفق باید نحوه حل تعارض را نیز بداند و یک شهروند مسئولیت پذیر باشد. همه اینها را نمی توان به سادگی با آموزش مدرسه یا دانشگاه به دست آورد. نیازهای جهان از آموزش های مبتنی بر علم آکادمیک به یک یادگیری جامع تر و مبتنی بر زندگی تغییر کرده است.

مهارت هایی مانند هوش هیجانی، مدیریت استرس و داشتن نگرش همدلانه بسیار مهم شده است که می توان با توسعه مهارت های زندگی با بازی از شروع زندگی یک کودک این مهارت ها را تقویت کرد. مهارت های زندگی چیزی است که فاصله بین آموزش و زندگی واقعی را پر می کند! علاوه بر این، ایجاد مهارت های زندگی، کودکان را به عنوان شهروندانی مسئول آماده می کند. این مهارت ها به آنها کمک می کند تا اعتماد به نفس خود را توسعه دهند و با تغییرات و چالش های مهم زندگی مانند زورگویی و تبعیض با موفقیت کنار بیایند.

یادگیری این مهارت ها به دانش آموزان صدایی در مدرسه و جامعه می دهد. آنها را قادر می سازد تا با توسعه تخصص و تجربه خود سهم مثبتی داشته باشند. توسعه مهارت های زندگی به آنها کمک می کند تا یاد بگیرند که از حقوق خود دفاع کنند و مسئولیت های خود را درک کنند.

زندگی پر باز تر با توسعه مهارت های زندگی با بازی
مدیریت زندگی با تقویت مهارت های زندگی

10 مهارت مهم در زندگی چیست؟

در سال 1999، سازمان بهداشت جهانی مهارت‌ های زندگی را به ‌عنوان تعدادی از شایستگی ‌های روانی اجتماعی و مهارت‌ های بین فردی تعریف کرد. بیان کرد این مهارت ها به افراد در تصمیم‌ گیری آگاهانه، حل مشکلات، تفکر انتقادی و خلاقانه، برقراری ارتباط مؤثر، ایجاد روابط سالم، همدلی با دیگران کمک می ‌کند.

اکثر روانشناسان تاکید بر توسعه مهارت های زندگی با بازی در سنین ابتدایی زندگی یک کودک دارند. محققان به این موضع اشاره می کنند که در این صورت کودک می تواند زندگی خود را به شیوه ای سالم و سازنده مدیریت کنند. در نهایت این سازمان مهارت های زندگی را در قالب 10 مورد بیان می کند.

  • حل مسئله
  • تفکر انتقادی
  • مهارت های برقراری ارتباط موثر
  • تصمیم گیری
  • تفکر خلاقانه
  • مهارت های روابط بین فردی
  • مهارت های ایجاد خودآگاهی
  • هم دلی
  • مقابله با استرس
  • مقابله با احساسات
مهارت های زندگی مفید
بازی های هدفمند در کنار بازی های آزاد

چرا ایجاد مهارت های زندگی در سال های اولیه اهمیت دارد؟

 ایجاد عادات خوب، مسئولیت های متناسب با سن، القای حس خوب و مسئولیت پذیری نسبت به اطراف و کشور باید از سنین پایین شروع شود. مهارت ‌های زندگی با رشد و تکامل همراه است و می ‌تواند به بچه ‌ها کمک کند تا بتوانند بعداً در زندگی موفق شوند، چه از نظر تحصیلی، چه در شغل، چه در زندگی شخصی یا روابطشان. بنابراین، آموزش این مهارت‌ ها در زندگی به کودکان بسیار مهم است و توسعه مهارت های زندگی با بازی به شیوه ای موثر امکان پذیر است.

مهارت های زندگی به کودکان کمک می‌ کند تمرکز کنند و خود کنترلی داشته باشند. همچنین به کودکان در توانایی های خود برای برقراری ارتباط، درک و ایجاد انتخاب ها و ارتباطات اجتماعی خاص برای خود کمک می کند. همچنین در حوزه تفکر انتقادی کار می کند و به کودکان کمک می کند تا با چالش ها مقابله کنند.

برای یافتن ایده هایی بهتر برای طراحی بازی می توانید اینجا کلیک کنید.

کودک توانمند و آینده ای روشن
پرورش کودکان توانا

چگونه مهارت های زندگی را بسازیم؟

 توسعه مهارت های زندگی ارتباط نزدیکی با آموزش و یادگیری فعال دارد. ما می ‌توانیم مهارت ‌های زندگی را از طریق داستان‌ ها، بازی ‌های نقش ‌آفرینی، بحث ‌ها، تجزیه و تحلیل موقعیت ‌ها و حل مسئله تک به تک ایجاد کنیم تا کودکان را به طور فعال در فرآیند رشد خود مشارکت دهیم. در این بحث مهارت های زندگی را می توان به سه دسته اصلی تقسیم کرد که مکمل و تقویت کننده یکدیگر هستند:

مهارت های اجتماعی یا بین فردی:

 مهارت های ارتباطی، مذاکره، قاطعیت، همکاری و همدلی از این دسته مهارت ها هستند. همانطور که کودکان در مدرسه، زمین بازی و سایر موقعیت های اجتماعی با کودکان دیگر درگیر می شوند، بازی می کنند و رشد می کنند، طیفی از مهارت های بین فردی را توسعه می دهند.

توسعه مهارت های زندگی با بازی به آنها یاد می دهد که گوش کنند، توجه کنند، اسباب بازی ها را به اشتراک بگذارند، ایده ها را بیان کنند، یاد بگیرند که مذاکره کنند، به عنوان یک تیم با هم کار کنند، و یاد می گیرند که احساسات خود را به اشتراک بگذارند. این مهارت‌ ها شالوده شخصیت آنها را تشکیل می ‌دهد و آنها را قادر می ‌سازد تا روابط قوی ‌تر، دوستی‌ های عمیق ‌تر را تجربه کنند.

کودکی قدرتمند با تقویت مهارت های زندگی
آینده ای روشن با مهارت های مهم زندگی

مهارت های شناختی:

 حل مسئله، درک پیامدها، تصمیم گیری، تفکر انتقادی و خود ارزیابی در این دسته قرار می گیرد. یکی از بهترین راه ها برای رشد تفکر انتقادی در کودکان خردسال از طریق بازی باز است. اطمینان حاصل کنید که کودک شما روزانه بازی می کند. همچنین، لازم نیست فقط با دوستان بازی کند. کودک باید فقط با خودش باشد و نیازی به کسی نداشته باشد که همیشه با او بازی کند. زمان بازی همچنین باید شامل ایفای نقش، بازی وانمودی، ساختن سازه هایی مانند کار با لگو و بازی های رومیزی باشد. این نوع بازی به رشد تفکر انتقادی آنها کمک می کند.

به همان اندازه که ورزش ها و بازی های بدنی در خارج از خانه مهم است این نوع بازی نیز مهم است. همه اینها به کودکان کمک می کند تا ریسک کنند و همچنین بفهمند که چگونه شکست های زندگی را بپذیرند. اینکه همیشه برنده شدن ضروری نیست و اگر در یک بازی برنده نشدید چگونه شکست را بپذیرید. ما یاد می‌گیریم که اشتباه کنیم و ایده‌ های خودمان را می ‌سازیم و راه‌حل ‌هایی پیدا کنیم و اینها همه موارد ضروری در ایجاد تفکر انتقادی هستند. در بحث توسعه مهارت های زندگی با بازی تشویق کودکان به یادگیری مهارت های جدید بسیار مهم است. باید در نظر داشت کودکی که عاشق یادگیری است، به بزرگسالی تبدیل می‌ شود که به ندرت در زندگی حوصله اش سر می‌ رود.

مهارت های مهم زندگی
تقویت مهارت های مهم زندگی با بازی

مهارت های مدیریت احساسات:

 مدیریت استرس و احساسات که شامل هیجان، کسالت، شادی، خشم، ترس، اضطراب و خیلی چیزهای دیگر است. مهارت ‌های مدیریت ساده می‌ تواند به کودکان کمک کند تا احساسات خود را در آغوش بگیرند و به آنها کمک کند تا با ترس‌هایشان روبرو شوند، خود را آرام کنند، و شاد باشند. مواجهه با احساسات، یادگیری نحوه مدیریت استرس، کنترل موقعیت یا دانستن اینکه چگونه شرایط را نمی توان تغییر داد، برخی از مکانیسم های بسیار مهم در مدیریت احساسات است.

یکی از گزینه هایی که می تواند به کودکان در تقویت همه جانبه مهارت ها کمک کند بازی اتاق فرار آموزشی است. برای اطلاع بیشتر از این بازی اتاق فرار آموزشی کلیک کنید.

تعریف بازی

تعریف مفهوم بازی دشوار است و در یک تعریف اتفاق نظر وجود ندارد. بازی معمولاً انگیزه ذاتی دارد و فعالیتی است که به خاطر خودش انجام می‌ شود و نه برای نتیجه. کودکان معمولاً در حین بازی ابراز شادی می کنند و خود را در فعالیتی غوطه ور می کنند که معمولاً برای مدتی ادامه می یابد.

بازی اغلب در جامعه به عنوان نقطه مقابل یادگیری در نظر گرفته می شود. این دوگانگی بین بازی و یادگیری حتی در زبان گفتاری ما نشان داده می ‌شود که از عباراتی مانند «با قلمت بازی نکن» استفاده می‌ کنیم که نشان می‌ دهد بازی چیزی منفی و غیر ضروری است. یا «اگر این کار را تمام کردی، می‌ توانی بروی و بازی کنی»، که به این معنی است که بازی کم ‌اهمیت را تنها در صورتی می ‌توان انجام داد که کار مهم تکمیل شده باشد.

این نوع دیدگاه به بازی بر خلاف توسعه مهارت های زندگی با بازی است. جامعه پژوهشی اهمیت بازی و نتایج یادگیری کودکان را برجسته می کند. شاید بهتر باشد که بازی را به عنوان طیفی گسترده تعریف کنیم که از بازی آزاد، شامل فعالیت ‌های شادی ‌بخش که توسط خود کودک هدایت‌ می شود تا بازی هدایت ‌شده، که شامل فعالیتی است که توسط یک بزرگسال ساخته می ‌شود و بر یک هدف یادگیری متمرکز است، را شامل می‌ شود. بازی در رشد شایستگی های زندگی نقش دارد.

برای مطاله بیشتر اینجا کلیک کنید: گیمیفیکیشن

ورزشهای گروهی و توسعه مهارت های زندگی
بازی های گروهی برای تقویت مهارت

اهمیت بازی در توسعه مهارت های زندگی با بازی

 از طریق بازی، کودکان می توانند دنیایی را با شرایط و ارزش های خاص خود که با واقعیت متفاوت است، تجربه کنند و بسازند. سپس کودکان این فرصت را دارند که از مهارت های تفکر خلاق خود استفاده کنند و دنیایی را که ساخته اند با همسالان خود به اشتراک بگذارند. کودکان همچنین می توانند مهارت های مذاکره خود را در طول فعالیت های بازی تمرین کنند، زیرا تعامل بین کودکان پیچیده است.

کودکان می توانند از همسالان خود که ممکن است در سنین متفاوت باشند یا تجربیات متفاوتی داشته باشند بیاموزند و بنابراین یادگیری کودکان در بازی به چالش کشیده می شود. در طول بازی کودکان فرصتی برای آزمایش، گسترش و تغییر دنیای بازی دارند. یادگیری کودک تنها به فرد بستگی ندارد، بلکه تحت تأثیر محیط و روابطی که ایجاد می کند است. کودکان زمانی که توجه کامل آنها جلب می شود، بهتر می توانند یاد بگیرند، که اغلب در حین بازی اتفاق می افتد. از این رو، بازی به منبع یادگیری تبدیل می شود.  به همین دلیل است که توسعه مهارت های زندگی با بازی اهمیت بالایی دارد.

تفاوت بازی و یادگیری مبتنی بر بازی

مهم است که بین یادگیری مبتنی بر بازی و بازی تفاوت قائل شویم. همانطور که از نامش پیداست، یادگیری مبتنی بر بازی شامل یادگیری در حین بازی است که در آن فعالیت لذت بخش به هدفی می رسد. از سوی دیگر، بازی بازتر است و یک فعالیت لذت بخش است که در درجه اول به فرآیند مربوط می شود نه نتیجه. از این رو، هنگامی که کودکان در حال بازی هستند، ممکن است لزوماً شامل یک جزء یادگیری نباشد، مگر اینکه آنها در یک فعالیت یادگیری مبتنی بر بازی شرکت کنند. همانطور که گفته شد، شواهد نشان می دهد که یک رابطه مثبت بین بازی و نتایج یادگیری اولیه کودکان وجود دارد.

اگر شما یک معلک پیشرو هستید و علاقه مند به ایجاد کلاسی جذاب هستید به شما پیشنهاد می کنیم مقاله تکنیک های جذاب تدریس با بازی را مطالعه کنید.

ایجاد تجربه های جدید برای کودک
کمک به کودکان برای ساختن زندگی بهتر

13 بازی جذاب برای آموزش و توسعه مهارت های زندگی با بازی

1- مسابقه خیره شدن

 بسیاری از کودکان در برقراری و حفظ کردن تماس چشمی در طول مکالمه با مشکل مواجه می شوند. مسابقه خیره شدن می تواند به بچه ها کمک کند تا ارتباط چشمی برقرار کنند و به گونه ای این ارتباط را حفظ کنند که به آنها امکان می دهد به جای تلاش برای برقراری ارتباط همزمان، روی آن کار تمرکز کنند. اگر کودک شما با ارتباط چشمی احساس ناراحتی می کند، می توانید این کار را ساده تر کنید. یک برچسب روی پیشانی خود قرار دهید تا کودک شما به آن نگاه کنند و سپس گفتگو را شروع کنید.

 2- غلتاندن توپ

هیچ زمانی در زندگی کودک برای شروع آموزش و توسعه مهارت های زندگی با بازی زود نیست. بازی غلتاندن توپ یا پرتاب توپ می تواند برای هر سنی انجام شود. در این بازی کودکان به نوبت توپ را به سمت هم می غلتانند یا پرتاب می کنند. در این بازی کودکان رعایت نوبت را یاد می گیرند. بعد از تمرین مستمر این بازی این موضوع را در هنگام حرف زدن یا انجام فعالیت های دیگر نیز انجام می دهند که جز مهم ترین مهارت ها است. آنها همچنین با هدف قرار دادن توپ به سمت دوست خود و غلتاندن آن به اندازه کافی برای رسیدن به آنها و در عین حال با نیروی محدود، خودکنترلی را یاد می گیرند.

 3- چت آنلاین

گاهی اوقات، فرزند شما نمی‌تواند ملاقات حضوری داشته باشد، اما همچنان می‌تواند در چت ویدیویی و سایر فضاهای آنلاین وقت خود را با دیگران بگذراند. چت های تصویری به بچه ها کمک می کند با نگاه کردن به دوست خود روی صفحه، تماس چشمی برقرار کنند. یادگیری سازگاری با موقعیت‌های جدید به یک ویژگی ارزشمند تبدیل می‌شود، چه با فاصله‌گذاری اجتماعی و چه در محل کار آینده. ارائه راه‌های جدید برای گذراندن وقت با هم، توانایی ‌های حل مسئله را افزایش می ‌دهد که به توسعه مهارت ‌های زندگی با بازی می‌ انجامد.

بازی و اهمیت ان در آینده کودک
بازی و تاثیر آن بر آینده کودک

4. بازی کارت احساسات

 برای این بازی شما نیاز دارید احساسات مختلف را بر روی نوارهای کاغذ بنویسید و در داخل یک کلاه یا سطل قرار می دهید. فرزند شما یکی از نوارها را از درون کلاه یا سطل انتخاب می کند. سپس، آنها باید سعی کنند آن احساس را به نمایش بگذارند. شعارهای عاطفی می تواند به کودکان کمک کند تا با استفاده از نشانه های صورت و بدن، احساسات را تشخیص دهند. می توانید بر روی برگه ها عبارت هایی را بنویسید مانند “خرگوش بیچاره زیر باران مانده” و کودکان با به تصویر کشیدن و نمایش عبارات و واکنش‌های هیجانی، مدیریت هیجان را یاد می‌گیرند که نقش مهمی در ایجاد روابط مثبت و انتقال احساسات دارد.

5- بازی کلمات

در این بازی شما موضوعی را انتخاب می کنید. مثلاً موضوع حیوانات است و سپس یکی از حروف الفبا را انتخاب می کنید. شما و کودکتان باید به نوبت نام حیوانی را که با آن حرف شروع می شود را بیان کنید. این بازی کمک می کند تا با حروفی که گزینه های کمتری دارند، ارتباط برقرار کنند و خلاق باشند.

6- مکالمه کنید

در این بازی کارت هایی با موضوعات مختلف باید فراهم کنید و درون یک جعبه قرار دهید. این بازی برای توسعه مهارت ‌های زندگی با بازی به صورت ساختاریافته‌ای را ارائه شده است، مانند شروع مکالمه و صحبت در مورد موضوعات خاص بر اساس کارت‌ها. این بازی به بچه ها کمک می کند تا یاد بگیرند که چگونه با دیگران به درستی صحبت کنند و با دیدگاه و همدلی گفتگو کنند. با نشان دادن اینکه چگونه مؤدبانه وارد مکالمه شوند، چه زمانی صحبت کنند و چه زمانی گوش دهند، رفتارهای خوب و خودکنترلی را آموزش می بینند.

کار تیمی و توسعه مهارت های زندگی
کارهای تیمی و تقویت مهارت کار گروهی

 7- داستان های بداهه

 با استفاده از داستان های بداهه، چالش دیگری را اضافه می کنید که آنها را ملزم به همکاری و ایجاد یک روایت بدون فکر کردن از قبل می کند. برای این فعالیت، کارت هایی با تصاویر یا کلمات را روی میز به پشت قرار دهید. کودک سه تا از این کارت ها را انتخاب می کند و باید این اشیا یا موضوعات را در داستانی که می گویند بگنجانند. بازی زمانی به پایان می رسد که همه کارت ها استفاده شوند یا بچه ها به پایان داستان خود برسند. می توانید از این فعالیت به عنوان یک بازی چند نفره استفاده کنید که در آن کودکان به نوبت به داستان اضافه می کنند و ایده های یکدیگر را تقویت می کنند. داستان ها یکی از بهترین گزینه ها برای توسعه مهارت های زندگی با بازی است.

8- بازی با شخصیت ها

با استفاده از عروسک ها یا حیوانات عروسکی، می توانید از طریق اسباب بازی ها با کودک خود ارتباط برقرار کنید. گفت و گو از طریق اسباب بازی ها به بچه ها می آموزد که رفتارها را بشناسند و احساسات خود را به اشتراک بگذارند. کودکان  مهارت ‌های زندگی خود را از طریق اسباب‌بازی‌ ها در محیطی تخیلی و کم خطر تمرین می‌ کنند، بدون اینکه نگران احساسات آسیب ‌دیده اسباب ‌بازی ‌های خود باشند.

ریاضی با بازی
تشویق کودک به بازی کردن

9- بازی مشاغل

 بچه ‌ها معمولاً سناریویی ایجاد می‌ کنند که در آن وانمود می‌ کنند شخص یا چیز دیگری هستند. برای مثال، آنها ممکن است نقش والدین را بر عهده بگیرند، پزشک، دامپزشک، معلم یا صندوقدار شوند. هر یک از این موقعیت ها به آنها اجازه می دهد تا فعالیت های مختلف را تجربه کنند و مهارت های اجتماعی را کشف کنند. به عنوان مثال، همانطور که آنها وانمود می کنند که فرزند دیگری را تربیت می کنند، باید یاد بگیرند که احساسات را بشناسند و به آنها واکنش نشان دهند، موقعیت ها را مدیریت کنند و یا با موقعیت های جدید سازگار شوند. پارک های بازی مشاغل نیز گزینه خوبی برای این دست تجارب و توسعه مهارت های زندگی با بازی است.

10- ساخت کاردستی به صورت گروهی

 وقتی بچه‌ها با هم کار می‌کنند تا چیزی بسازند، مانند برجی که از لگوها یا هر کاردستی دیگر، باید با هم ارتباط برقرار کنند. به نوبت همدیگر احترام بگذارند تا کارشان به نتیجه برسد. بچه ها با هم کار خواهند کرد تا روشی برای ساختن آیتم خود بیابند. هنگامی که آن را به کار می‌برند، یاد می‌گیرند که اگر روششان جواب نداد، دوباره تلاش کنند و وقتی پروژه را با موفقیت به پایان رساندند، از توانایی‌های منحصربه‌فرد یکدیگر تعریف کنند.

 11- باغبانی

باغبانی متفاوت از سایر فعالیت های مهارت های زندگی عمل می کند، زیرا به کودکان آموزش می دهد که یک موجود زنده را پرورش دهند. فرزند شما از چیزی مراقبت می کند و مسئولیت را یاد می گیرد، زیرا نمی تواند از گیاهان خود غافل شود. برای انجام این فعالیت می توان بچه ها را به فضای باز برد که می تواند از لحاظ روحی برای آنها مفید باشد. قطعاً تجربه باغبانی و کاشت یک بذر یا نگه داری از گیاه برای هر کودکی می تواند جذاب باشد. برای توسعه مهارت های زندگی با بازی شما می توانید گزینه های متعددی را بنا به سلیقه کودک خود تجربه کنید.

 12- ورزش تیمی

کودکان می توانند در یک ورزش گروهی شرکت کنند یا حتی با دوستان خود در حیاط خانه خود بازی کنند. ورزش های تیمی به بچه ها نشان می دهد که چگونه با هم برای رسیدن به یک هدف مشترک کار کنند و تمرکز خود را روی بازی حفظ کنند. آن‌ ها همچنین یاد می‌گیرند که احساسات را به خوبی درک کنند، مانند زمانی که کسی صدمه می ‌بیند یا گلی را به ثمر می‌ رساند، و هنگام برد یا باخت واکنش مناسب را نشان می‌ دهد.

توسعه مهارت های زندگی با بازی
توجه به اهمیت بازی

13- بحث سازنده

 یک بحث سازنده برای بچه های بزرگ تر خوب کار می کند تا یاد بگیرند که چگونه احساسات را مدیریت کنند و روی بیان مثبت کار کنند. حتی در موقعیت های چالش برانگیز آنها یاد می گیرند که چگونه گفتگوهای دشوار را با آرامش و بدون اینکه آن را به مشاجره تبدیل کنند یا سعی کنند به طرف مقابل توهین کنند، انجام دهند. افرادی که می توانند بحث کنند و به حرف های حریف خود گوش دهند، قطعاً افرادی هستند که بر روی توسعه مهارت های زندگی با بازی در دوران کودکیشان تاکید فراوان بوده است و این افراد مهارت های مورد نیاز برای رهبر شدن در کلاس درس و محل کار را به خوبی تمرین کرده اند.

جمع بندی

 استفاده از فعالیت‌ هایی که منجر به توسعه مهارت ‌های زندگی با بازی می شود به کودک شما کمک می کند لحظات خود را بهتر مدیریت کنند. این فعالیت ها باعث می شود که این کودکان با آمادگی بیشتری در بزرگسالی با مسائل پیشرو برخورد کنند. شما می توانید هر یک از این فعالیت ها را با چیزی تطبیق دهید که کودک شما را درگیر می کند و به او اجازه می دهد در اجتماعی شدن خود خلاقیت بخرج دهد. دنیای بازی ها برای کودکان بسیار جذاب است. بازی به کودک اجازه می دهد تجربیات زیادی کسب کند بدون اینکه خطری برای خود و دیگران ایجاد کند. با تهیه دوره های تخصصی آکادمی دانوش به طور کامل می توانید بر این مباحث مسلط شوید.

آیا این مطلب را می پسندید؟

نظرات

0 نظر در مورد توسعه مهارت های زندگی با بازی در سنین پایین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.